29 Nisan 2015 Çarşamba

Kiğılı ile 2015 Baharı

Bu sene bahar biraz nazlı davrandı, kendini çok özletti ama beklediğimize de değdi. Baharın gelmesiyle sadece ruh halimiz değil, gardroplarımız da renklenmeye başladı. Sezonu hakettiği gibi karşılayan, öncü erkek giyim markalarından Kigılı'dan çok güzel bir paket geldi geçtiğimiz günlerde.. "Baharı getiren anneler" diye başlayan çok da güzel bir not eşliğinde... Abdullah Kiğılı Exclusive Cut imzalı bu davetiye ve içindekiler bu baharda beylerin çok şık olacağının habercisiydi adeta.

Ardından çok zarif, her ayrıntısı düşünülmüş bir davet ile Kigili nin bahar koleksiyonu tanıtıldı. Sosyal medyadan da çoğumuzun takip ettiği gibi rengarenk, tiril tiril bir koleksiyon... Bir İzmirli olarak benim en çok hoşuma giden yeni koleksiyonun taşıdığı Ege esintisi oldu. Rahat ve sıcak detaylarda Ege havası hissediliyor. Rengarenk polo t-shirtleri ve baba-oğul takımlar özellikle favorim oldu.

Gezgin ruh koleksiyonuyla beyleri adeta Ege'de mavi yolculuğa çıkaracak Kiğılı, sahil kasabalarının huzur ve rahatını şehire taşıyor.
Kiğılı 2015 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda Ege'nin mistik havasından, doğasından, renklerle barışık sokaklarından, tarihsel dokusundan ilham alınmış. Şehir hayarından doğaya kaçıiı anlatan koleksiyonda mavi, beyaz, bej ve yeşil tonlarının uyumunu görmek mümkün

Metropolden çıkıp Ege'nin sahillerine yol almak

Kiğılı bu sezonki koleksiyonuyla sizi balıkçı tekneleri, Ege evleri, tarihi birikimlerin arasında adeta bir gezintiye çıkartıyor. Capcanlı bir moda ile Ege denizlerine yelken açan Kiğılı yeni sezon koleksiyonu aynı zamanda zamanın vintage ve eskimiş yüzünü de günümüze taşıyor. Beyaz, mavi, turuncu ve yeşil renkler Ege bölgesinin marin ve sahil havasını günümüz şehir hayatına yansıtıyor. 70'lerin mikro desenleri, dikey-yatay çizgiler ve kullanılan kumaşların eşsiz dokunma hissi ve hafifliği de cezbedici ayrıntılar arasında.





Hafifletilmiş Pamuk ile Ofiste Rahat Şıklık
Günümüz metropol erkeği iş yaşamında toplantıdan toplantıya koşarken, stres altında çalışırken çoğu zaman takım elbise gömleğin içinde bunalıyor. İşte bu noktada Kiğılı beylere rahat bir nefes aldıracak tasarımlarla yardıma yetişiyor. Ağırlıklı olarak doğal elyafların kullanıldığı tasarımlar, pamukla hafifletilmiş gramajlarda işlenerek üzerinizde yokmuş hissi yaratıyor; baskı ve nakışlar ise şıklık vaad ediyor.

60'lar ve 70'lerin geometrik desenlerinin de unutulmadığı koleksiyonda, blok kompozisyonlardan oluşan desenler, siyah-saks mavi gibi renk bloklamaları ile çizgisel, ekose ve kareli desenler de dikkat çekiyor.

Klasik koleksiyonda ise detay işçiliğiyle zerafet ön plana çıkarılmış. Farklı kumaş kompozisyonlarında hazırlanan takım elbise, ceket ve pantolonlar erkek gardırobunun vazgeçilmezleri olacağa benziyor. Üretim ve tasarım kalitesinin rahatça görülebildiği kombinlerdeki zenginlik ve rahatlık ile Kiğılı sezona iddialı bir merhaba diyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder